Oct 20, 2013

Pavlova second time :)

Assalamualaikum bloggers..
Hari ini syue cuba buat lagi sekali untuk buat pavlova..
And what you think??
Adakah ianya seperti yang pertama kali syue buat atau ianya menjadi?
hehe :D

TADAAA!!

Finally  ...
Syue berjaya buat untuk kali kedua ini..
Seronok rasanya bila my aunty pun suke lepas rasa..
Okay syue admit yang rupanya tade lah cantik mane kan..
Tapi rasanya memang lah sedap..
So untuk yang ade sakit kencing manis tu boleh makan sikit je sebab pavlova ini tersangat lah manis rasanya..
Yelah nama pun dessert kan..
Alhamdulilah sangat cubaan demi cubaan dalam masakan syue berjaya..
And my family pun suka..
Lepas ini syue boleh lah tunjukkan kehebatan syue dalam masakan kepada my future husband..hehe :D
Actually tak sabar nak suruh dia yang rasa ape yang syue masak..
But Syue kena sabar..yelah belum kahwin kan..hehe
Bila hantar gambar pada si dia rasa macam tak puas..
Nak jugak bagi dia rasa air tangan syue ini..(air tangan tu bukan air yang kita basuh tangan tu tau..hehehe)
Sekarang minat dalam culinary dah makin ada..
So we wait and what will happen after this..:D
annyeongggg ! :)

love you,
Syue-M 

No comments:

Post a Comment

♥ my followers ♥